Printr-o igiena orala adecvata insotita si de alte masuri preventive, ne putem pastra dintii naturali intr-o stare buna mai mult timp, evitand tratamentele stomatologice sofisticate si costisitoare.

info_12_mare info_02_mare info_01_mare info_13_mare info_14_mare info_08_mare info_09_mare info_04_mare info_03_mare info_11_mare

Periajul corect este esential pentru curatarea eficienta a dintilor si gingiilor. La fel si tipul periutei de dinti. Folositi o periuta cu par de duritate medie, cu fire rotunjite la capete, evitand astfel iritarea dintilor sau a gingiilor.

Informatii de interes:

* Periajul dintilor se face cu periute de dinti si paste adecvate varstei timp de 2-3 minute, dimineata si seara (obligatoriu).

* Periuta se schimba la fiecare 3 luni.

* Dupa spalarea pe dinti de seara (obligatorie), nu mai consumati mancare (pentru ca aceasta va reface mediul acid din gura, cauzator de carii si spalarea anterioara isi pierde utilitatea).

* Utilizarea atei dentare este recomandata zilnic!

Recomandarea noastra: periuta de dinti electrica este mult mai eficienta si, impreuna cu un irigator bucal, puteti obtine o igienizare corecta si completa.

In acest articol gasiti alte idei legate de preventie si igiena.

In cadrul sedintei de profilaxie, veti putea obtine toate informatiile despre cele mai bune metode de igienizare corecta, precum si despre disponibilitatea produselor de igiena pe care le recomandam – mai precis gama Glister de la Amway (costuri, de unde pot fi achizitionate, etc.). Puteti afla cateva detalii in acest articol, iar despre compania Amway in acest articol.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul comdent.ro, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter. 

Spor la aplicat si ne vom intalni cu ocazia urmatorului articol sau pe pagina de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

E mai bine sa previi decat sa tratezi!
Aboneaza-te la newsletter si descarca e-bookul gratuit: Zambeste pentru succes